Apbedīšanas birojs, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sēru zvans, SIA

Rīgas 154, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Sēru zvans, apbedīšanas pakalpojumu birojs , Konsultācijas, mirušā nogādāšana morgā, 24 stundas diennaktī, , apbedīšanas pakalpojumi, bēru ceremonijas organizēšana, aizgājēja ģērbšana, grimēšana, iezārkošana,

Rieta, SIA

Saules 21, Ventspils, LV-3601
Apbedīšanas pakalpojumi Ventspilī:

Birojs "RIETA" - piedāvā Jums pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Apbedīšanas birojs piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Piedāvājumā kapa vietu kopšana, labiekārtošana un restaurēšana.

Karāls Plus, SIA, apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Mārupes 5, Rīga LV-1002
Var zvanīt: Jebkurā diennakts laikā klienta tuvinieki/radinieki var zvanīt uz bezmaksas tālr. 80007044. Katru situāciju mēs izskatām individuāli, jo mums pirmajā vietā ir klients. Uzņēmumā darbojas atlaižu sistēma. Apbedīšanas cenu piedāvājumi: Apbedīšanas birojs „Karāls” piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

Akmens Carnik, IU, Filiāle

Raiņa 21, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apraksts:

Apbedīšanas pakalpojumi, bēru pakalpojumi pa visu Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, kapu rakšana, Zārku izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, soli.

Akmens Carnik, IU

Rīgas 68, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Apbedīšanas pakalpojumi Gulbenē, Gulbenes novadā, bēru pakalpojumi Gulbenē, bēru pakalpojumi pa visu, Latviju, diennakts apbedīšanas birojs , serviss, pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss, konsultācijas,

OB BIROJS, SIA

Loka 8, Rīga LV-1067
Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "Obelisk" nodrošina visa veida apbedīšanas pakalpojumus, ievērojot tradīcijas un ētiku. Apbedīšanas nams "Obelisk" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no bēru piederumiem un transporta, beidzot ar apbedīšanas organizēšanu kapos vai kremāciju. Аpbedīšanas birojs parūpēsies par visiem bēru organizatoriskajiem jautājumiem.

Velis-A, SIA, Dobeles filiāle

Ādama 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām. Strādājam visā Latvijā.

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

Rīgas Privātie Kapi, SIA Mūžības pulss

Smalkjūtīgs risinājums emocionāli grūtajā brīdī 🖤
Dreiliņi , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Rīgas Privātajiem Kapiem ir dažas priekšrocības:: ✓ Pie kapiem ir ierīkota ērta autostāvvieta ✓ Visai kapu teritorijai ir pievadīta ūdensapgāde un elektrība, kas jūtami atvieglo kapa vietu apkopi ✓ Apbedījumu vietas var rezervēt iepriekš, par to veicot reizi gadā nelielu iemaksu ✓ Iespējams veikt apbedīšanu un pārapbedīšanu Rīgas Privātajos Kapos no jebkuras vietas Latvijā un ārzemēs ✓ Nopērkot vai rezervējot apbedījumu vietas Rīgas Privātajos Kapos, dzīves vietas deklarācijai nav nozīmes ✓ Iespējams noformēt līgumu par kapa vietas mantošanu ✓ Iespējama ģimenes apbedījuma vietas ierīkošana ✓ Rūpes par apbedījumu vietas apkopi un uzlabošanu var uzticēt Rīgas Privātiem Kapiem ✓ Personām, kuras ir vecākas par 70 gadiem un kuras ir iepriekš noslēgušas līgumu par visu apbedīšanas pakalpojumu kompleksu, paredzētas atlaides ✓ Iespējama nepieciešamo dokumentu sagatavošana un juridisko formalitāšu kārtošana apbedīšanai atbilstoši Latvijas valsts likumiem

Jaunlambikas, SIA, Skaistas Atvadas

"Jaunlambikas" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Apraksts:

Apbedīšanas birojs Jaunlambikas (Skaistas atvadas) palīdzēs Jūsu dzīves smagākajos brīžos izvadīt pēdējā gaitā Jūsu tuvinieku. Apbedīšanas birojs piedāvā zārkus, krustus, urniņas, izvadīšanas pakalpojumus. Izgatavojam zārkus pēc individuāla pasūtījuma. Iespējama zārku gravēšana ar ornamentu. Nodarbojamies arī ar zārku vairumtirdzniecību, tirdzniecību un ražošanu.

Buļļu 46, Diennakts Apbedīšanas birojs

Buļļu 46, Rīga LV-1055
Apraksts: "Buļļu46.lv" – nodrošinās atbalstu un palīdzību visu diennakti .Pilns rituālo pakal pojumu komplekss. Mums ir svarīgi, lai jūs pienācīgi atvadītos no sava mīļotā, bet mēs parūpēsimies par pārējo. Mūsu speciālisti jums palīdzēs 24h/7.

Klusums apbedīšanas birojs

K.Barona 3, Rēzekne, LV-4601
birojs Rēzeknē, zārku tirdzniecība Rēzeknē, zārki, krusti, apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē, apbedīšanas , Apdedīšanas birojs , apbedīšanas piederumi, mirušā apbedīšana, koka zārki, koka zārki ar drapējumu, krusti

Dana, SIA, Apbedīšanas birojs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 10, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Karāls Plus, SIA, Apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Šarlotes 1-, Rīga LV-1001
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Bēres; ✓ Kremācija; ✓ Bēru mielasti; ✓ Transportēšana no/uz Eiropu. Apbedīšanas cenu piedāvājumi:

Apbedīšanas birojs "Karāls" piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

GanCo, SIA

"Skudras" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Apraksts: SIA "GanCo" galdniecības pakalpojumi: koka logi, durvis, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji ar bīdāmām sistēmām, kāpnes, trepes, gultas, biroja mēbeles, grāmatu plaukti, kumodes. Bišu stropi. Sadarbojamies arī ar apbedīšanas birojiem - izgatavojam koka krustus un zārkus, urnas. Strādājam pēc individuāla pasūtījuma visā Latvijas teritorijā.

Dana, SIA, Ogres filiāle

Rīgas 10a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē. Apbedīšanas pakalpojumi., Pilns apbedīšanas serviss, konsultācijas, dokumentu noformēšana. Apbedīšanas birojs , serviss.

Dana, SIA, Rīgas filiāle

Kārļa Ulmaņa gatve 201, Rīga LV-1029
Apbedīšana, rituālie pakalpojumi, autokatafalks, zārki, krusti, vainagi, apbedīšanas piederumi, kapu rakšana, granīta pieminekļi, kapakmeņi. Apbedīšanas pakalpojumi Rēzeknē. Apbedīšanas pakalpojumi. Kapu pieminekļi, piemineklis, kapu piemineklis. Vainags, štrausi, ziedi, izgatavošana. Štrauss. Pilns apbedīšanas serviss,

Dana, SIA, Jēkabpils filiāle

Rīgas 141, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Kapu pieminekļu izgatavošana

Dana, SIA, Viļānu filiāle

Rīgas 5a, Viļāni, Rēzeknes nov. LV-4650
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dana" ir dibināts 1993. gadā, un specializējas granīta griešanā, apstrādē un pieminekļu ražošanā. Tāpat veicam pieminekļu pārdošanu un uzstādīšanu. Uzsākot savu darbību bijām vieni no pirmajiem šajā tirgū Latvijas austrumos. Kopš darbības uzsākšanas laika esam guvuši lielu pieredzi, kā arī izveidojuši nepieciešamo tehnisko bāzi augstas kvalitātes granīta pieminekļu ražošanai.

Apbedīšanas birojs Sigulda

Miera 24, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Apbedīšanas pakalpojumi